Opdrachten

Je vindt hier het huidige overzicht van opdrachten die in het lab van EnergyXplore ontwikkeld zijn. Small-opdrachten om jezelf en je leerlingen snel en gemakkelijk kennis te laten maken met het thema 'energie'. Medium opdrachten voor als je energie hebt gekregen om meer in de lesssen aan dit onderwerp te besteden. Large opdrachten voor als je net wat meer tijd te besteden hebt aan een opdracht.

 

Vind een geschikte opdracht door te filteren in onderstaande zoekmachine, bekijk het totaaloverzicht onder 'Thema's' of kies voor een uitvoerlocatie (blauw) in de kaart.

 

 

 

 

Vind een passende opdracht

     
   
 
 
 
 

Uitvoerlocaties / excursies

Vind hier een geschikte locatie voor uitvoer van een X Large opdracht naar jouw keuze (blauw) en/of kies voor een excursie op locatie (rood).

Thema's

Energiebronnen

Zijn zonnepanelen en windmolens het meest duurzame alternatief?
Bij het thema energiebronnen tref je opdrachten die gaan over fossiele brandstoffen, hernieuwbare en duurzame bronnen en het efficienter omgaan met brandstoffen. Bekijk onderstaande opdrachten en kies er een uit die past bij uw ambitie.

Klimaat & klimaatveranderingen

Welke klimaatveranderingen zijn er en hoe schadelijk zijn deze? Bij het thema klimaat en kimaatveranderingen staan opdrachten die gaan over (het tegengaan van) deze klimaatveranderingen gerelateerd aan ons energiegebruik. Opdrachten die gaan over oplossingen op watergebied treft u aan bij WaterXploreLab.