Opdrachten

Je vindt hier het complete overzicht van opdrachten die in het lab van WaterXplore ontwikkeld zijn. Small-opdrachten om jezelf en je leerlingen snel en gemakkelijk kennis te laten maken met het thema 'water'. Medium opdrachten voor als je watervrees weggetrokken is. Large opdrachten voor als je net wat meer tijd te besteden hebt aan een opdracht.

 

Wil je aan de slag met het echte projectwerk? Kies dan voor een X Large opdracht; aan de slag met een échte opdracht, van een échte opdrachtgever, zich afspelend op een échte uitvoerlocatie. Vind een geschikte opdracht door te filteren in onderstaande zoekmachine, bekijk het totaaloverzicht onder 'Thema's' of kies voor een uitvoerlocatie (blauw) in de kaart.

 

Vind een passende opdracht

     
   
 
 
 
 

Uitvoerlocaties / excursies

Vind hier een geschikte locatie voor uitvoer van een X Large opdracht naar jouw keuze (blauw) en/of kies voor een excursie op locatie (rood).

Thema's

Water & Leven

Biotopen, waterdiertjes, vissen, watervogels; bij het thema Water & Leven thema tref je opdrachten die gaan over waterleven en de voorwaarde van water voor leven. Bekijk onderstaande opdrachten en maak je keuze; welke opdracht(en) ga jij met je klas uitvoeren?

Watervoorziening & Gebruik

Water om mee te produceren, water om te drinken, water om in te recreëren; bij het thema Watervoorziening & Gebruik tref je opdrachten die gaan over de verdeling en gebruik (toepassing) van water. Bekijk onderstaande opdrachten en kies er eentje uit die bij jou en je lesrooster past.