Vandaag ga ik samen met mijn ouders kijk voor veranderingen die gaan plaatsvinden in mijn nieuwe tuin met nieuwe tuinmeubels. Ik heb onlangs een huis gekocht in Zaandam en dat is ook de plek waar ik mij ga laten informeren door Tuinmeubelland. Ik heb er veel zin in. 

Discussie

Ik woon samen met mijn lieve vriend Jack in Zaandam sinds kort. Jack heeft een fulltimebaan en ik werk parttime. De rollen zijn goed verdeeld bij ons. Onze hond Max is ook van de partij. De reden dat wij een huis hebben gekocht met een tuin, is zodat Max elke dag lekker kan rondrennen. In de auto onderweg naar Tuinmeubelland zitten mijn ouders Sonja en Henk en mijn zusje Lili. Ik vind het altijd fijn om de mening van andere te horen.

Aangekomen op locatie worden wij vriendelijk ontvangen. Er staan prachtige attributen en ik zie al meteen mooie meubels voor in de tuin. Iedereen loopt een andere kant op om eens even goed uitgebreid rond te kijken. De architecten zijn al langs geweest en die vertelde mij de maten van de tuin. Dit is handig om te weten als ik een gloednieuwe tuin set wil aanschaffen. Ik hoor mijn naam ergens een paar paden verder. Ik hoor mijn moeder roepen dat ze iets moois heeft gezien. Toen ik het zag dacht ik nee mam, meen je dat nou? ‘Dat wat er naast staat is toch veel mooier?’ zei ik. Hier begonnen de discussies al. Aan het einde van de dag is het nog steeds mijn tuin. Mijn vriend Jack laat het eigenlijk allemaal maar aan mij over. Hij vindt het wel prima.

Ik was blij om te horen dat mijn vader, de bank set die ik zo mooi vind, ook mooi vindt.

Gelukkig. Is er toch nog iemand het met mij eens.

Tijd om in te richten

Er zijn een hele hoop producten besteld waaronder parasols, tuinstoelen, een grote tuintafel en een barbecue. Laat maar komen! De kleinere producten konden met ons mee in de auto. De andere producten moesten even op zich laten wachten. Gelukkig niet lang.

Het begint ergens op te lijken. Het is nu een weekje later en de andere producten zijn ook geleverd. Jack is tevreden en mijn moeder vindt het stiekem toch ook wel mooi.

Ik had het zeker niet kunnen doen zonder mijn families mening. Ik ben zelf niet zo kritisch en ik had mensen nodig die dat wel zijn. Het eindresultaat is om van te genieten. Ik kan al niet wachten tot de zomer, dan kan de nieuwe barbecue aan.