Ik heb zojuist mijn scriptie ingeleverd en ik wacht op de uitslag. Ik zit in mijn laatste jaar van de studie small business. Hier ben ik opgeleid tot entrepreneur. De bedoeling is om eerst een paar jaar fulltime te gaan werken en daarna iets voor mij zelf te gaan beginnen. In deze blog neem ik jullie mee met mijn avontuur over werken na de studie.

De uitslag

Ik sta te trillen op mijn benen op het moment dat de telefoon overgaat. Ik wist het, dit is hét telefoontje waar ik al weken op zit te wachten. Mijn scriptie is eindelijk nagekeken en beoordeeld. Ik heb mijn mentor aan de lijn en die verlost mij van het goede nieuws. Ik ben afgestudeerd. Ik zak in elkaar van opluchting. Er gaat meteen een fles champagne open en er wordt feest gevierd.

Wat nu?

Ik heb een tijd van mijn vrije tijd kunnen genieten. Veel met vrienden op stap geweest en veel gereisd. Ik heb veel van de wereld kunnen zien en ontdekken. Het is nu tijd om een grote stap in mijn leven te zetten. Ik ga opzoek naar een leuke werkplek. Ik ben eerst gaan uitzoeken wat mijn passie is. Ik heb een passie voor marketing en wilde daar zeker ook in verder. Ik heb meerder online marketingbureaus gesproken en één bureau sprong er voor mij wel echt uit. Ik heb hier gesolliciteerd en guess what! Ik ben aangenomen. Wow! Dit ging veel sneller dan ik dacht.

Aan de slag

Ik mocht de maandag erop meteen aan de slag. Ik vond het best wel spannend. Mijn kantoor is leeg. Ik mocht het helemaal inrichten naar mijn smaak, omdat het bedrijf het belangrijk vindt dat ik mij zo comfortabel mogelijk voel tijdens de werkweek. Ik had meteen al ideeën in mijn hoofd wat ik wilde kopen. Uiteraard kreeg ik hier een bepaald budget voor. Ik ben als eerst opzoek gegaan naar verstelbare bureaus. Dit vind ik erg handig. Soms wil ik even staan en dan kan ik het bureau omhoog zetten, en zittend weer naar beneden doen. Een mooie bijpassende bureaustoel heb ik ook gevonden bij bureaustoel24. Samen maken ze een top combinatie.  Verder wilde ik natuurlijk veel planten en foto’s van mijn rondreis ophangen. Dit geeft mij veel energie.

Beste keuze

Een aantal maanden zijn voorbij. Ik ben gewend aan het fulltime leven en het bevalt me. Marketing is voor mij de beste keuze geweest. Wie weet wat mij de toekomst nog meer zal brengen. Één ding weet ik zeker, ik heb een super cool kantoor.