Na 10 jaar met dezelfde auto rond te hebben gereden was het deze week eindelijk zo ver, ik ging een nieuwe auto uitkiezen! Ik kan erg genieten van auto's, omdat je hier mee overal heen kan waar je maar wilt! De enige obstakels die je echt in de weg zitten zijn oceanen. Zoals jullie weten van mijn blog houd ik van de wereld ontdekken. Waarom dat in mijn mening het beste met de auto kan is omdat je bijna nergens wordt tegengehouden! Zeker in Europa kun je het hele continent doorrijden zonder gecontroleerd te worden. En mocht je wel ergens heen moeten vliegen, dan kan je op bestemming zo veel meer ontdekken als je dan een auto huurt. Je ziet namelijk met de reis naar een bestemming al veel meer van het land waar je bent. Daarnaast ben je super flexibel en bereikbaar. Al met al genoeg redenen dus om lekker met de auto rond te rijden, maar welke auto is daar geschikt voor? Omdat ik dus nu eindelijk weer een nieuwe auto ging uitzoeken, had ik me daar extra goed in verdiept. 

 

Waarom Volvo mijn favoriete automerk is

Ik ben uitgekomen bij Volvo. Dat was voor mij eigenlijk al geen twijfelpunt. Ik ben erg fan van het merk Volvo. Ze produceren namelijk kwalitatief zeer goede auto's. Je krijgt 100% waar voor je geld. Daarnaast is de stijl van de auto's en het design tijdloos. Ook biedt het merk ontzettend veel keuze aan. Voor elke soort functie van de auto hebben ze een hele rits aan opties! Tussen al deze opties kwam ik uit bij de Volvo XC70 uit als de droomauto voor mij. 

 

De redenen dat de Volvo XC70 de ultieme auto is!

De belangrijkste reden waarom deze auto zo perfect voor mij is zit al in de naam van de auto. De XC staat namelijk voor 'cross country'. De auto is dus ontworpen om er mee door landen te rijden en te toeren. Op het eerste gezicht lijkt de auto niet perse op een stoere offroad auto. Het is meer een familie auto en daarmee zeer praktisch voor mijn dagelijkse leven! Toch zitten er allemaal onopvallende details in de auto die hem perfect maken van offroad rijden en daarmee dus elk landschap in elk land aankan! Een voorbeeld is bijvoorbeeld de 'mud plate' die de motor beschermt tegen opspattend modder en vuil. Ook is de bodemvrijheid erg groot! Daarnaast is de auto perfect voor lange afstanden rijden. Het is een ruime stationwagen, waardoor je genoeg zitruimte hebt om comfortabel te kunnen reizen! Hiermee is de auto het beste van alle werelden: dagelijks gebruik, lange reizen, en rondrijden op andere landschappen. Het kan allemaal met de Volvo XC70!