Ik reis de hele wereld rond om mijn aardbol te verkennen. Gewapend met een goed fototoestel met video functie leg ik al het mooie dat ik tegenkom vast. Reizen is voor mij iets vanzelfsprekends. Maar inmiddels weet ik dat dat niet voor iedereen het geval is. Ik werk in de gehandicaptenzorg en daar ontmoet ik mensen die nog nooit buiten de landsgrenzen zijn geweest en dat waarschijnlijk ook nooit zullen doen. Toch zou ik hen ook graag laten meegenieten van al het moois dat onze aarde te bieden heeft. Zo kwam ik op het idee om gedurende mijn reizen een verslag te maken dat echt geschikt was voor de mensen met wie ik werk. Spectaculaire beelden van natuurschoon of juist grappige situaties tijdens de reis. Daar smullen mijn cliënten van. Zo gezegd zo gedaan. Ik ging door de ogen van mijn cliënten de eerstvolgende reis vast leggen. Thuis monteerde ik de film en ik was zeer tevreden met het resultaat. Maar eenmaal terug op mijn werk besefte ik dat wij niet het juiste materiaal hadden om de film echt goed te tonen. Een collega bood de oplossing: een projectiescherm huren.

Projectiescherm huren: film van je leven

Zoekend op internet zagen we dat een projectiescherm huren eenvoudig te regelen is en bovendien kun je echt apparatuur huren die je films recht doen. We wilden onze cliënten letterlijk meesleuren de wereld in zodat het voor hen zou zijn alsof ze echt zelf in de mooie natuur of in de grote buitenlandse stad liepen. Het scherm moest dus groot zijn, al moest het nog wel passen in onze grootste ruimte. We hadden een enorme keuze en al gauw hadden we alles geregeld voor de filmavond. Het zou de avond van hun leven worden. Nou ja, in ieder geval de avond van de week.

Geweldige tijd

De film was een enorm succes. Onze cliënten vergaapten zich aan al het moois van mijn reis en door mijn insteek begrepen ze ook echt wat ze zagen. Ik zag ze allemaal genieten met wat lekkers voor zich. Sommigen vergaten zelfs te eten omdat ze ademloos naar de film keken. Het projectiescherm deed zijn werk. Het beeld was fantastisch en ook ik werd weer terug geslingerd in de tijd. Het was alsof ik alles letterlijk weer kon zien en ruiken. Het was een geweldige avond en ik was heel blij dat onze cliënten zo toch een stukje van de wereld hebben kunnen zien. Een projectiescherm huren is eenvoudig en zo’n filmavond gaan we vaker organiseren.

Bruiloft

Ook voor een bruiloft kun je gerust bij ons terecht. Hier hebben wij meer dan genoeg ervaring mee en wij helpen je meer dan graag bij het perfectioneren van deze dag!