Momenteel lijkt de wereld wel helemaal stil te staan. Niemand kan momenteel op vakantie en alle luchthavens zijn leeg. Juist nu de lente en de zomer eraan komen is het ontzettend jammer dat we mogelijk niet op vakantie kunnen. Toch is er goede hoop dat deze crisis zich in de komende maanden zal oplossen. Dat betekent dat later dit jaar er wel nog opties zijn om op vakantie te gaan. Maar wat zijn de leukste en veiligste locaties om op vakantie te gaan? Als het deze zomer niet mogelijk is om op vakantie te gaan dan waarheen? Ga je in de herfst of de winter? Maar wat als je wel graag van de zon wilt genieten. In dit artikel bespreken we de leukste vakantielocaties voor families dit jaar.

Camping in de herfst

Veel Nederlanders houden er natuurlijk ontzettend van om te kamperen. Het is een relatief goedkope manier van vakantievieren en je kunt natuurlijk heerlijk van de natuur genieten. Maar kamperen is natuurlijk wel echt een zomerse manier van vakantievieren. Een optie die dit jaar mogelijk niet beschikbaar is. Maar is het mogelijk om te kamperen in de herfst? Niemand zit natuurlijk te wachten op een natte camping waar je constant in je tent verscholen zit vanwege de regen. Gelukkig is het zo dat tijdens de herfst er nog landen zijn in het zuiden van Europa waar het nog steeds erg lekker weer is. Sterker nog, veel van deze landen zoals Italië en Frankrijk zijn zelfs aantrekkelijker in de herfst aangezien het er in de zomer ongelofelijk heet is. Zelf raad ik bijvoorbeeld camping altomincio family park aan als een van de leukste campings waar ik samen met mijn gezin heen ben geweest.

Phuket

Tegenwoordig is reizen veel goedkoper en dit betekent dat mensen gemakkelijker verder kunnen reizen. Een vlucht naar een prachtige tropische locatie is zo geboekt. Zelf ben ik een fan van Phuket in Thailand. Dit prachtige eilanden biedt vele resorts die heel familievriendelijk zijn en waar je in alle luxe kunt genieten van je vakantie. Ook in de herfst is het hier natuurlijk nog heerlijk weer en dat maakt het een ideale locatie om met je gezin op vakantie te gaan. Er zijn vele verschillende activiteiten te doen behalve natuurlijk van het strand genieten. Zo kun je olifanten gaan bekijken, snorkelen of zelfs leren duiken. Het is een van de mooiste locaties ter wereld om te duiken en er zijn ook vele scholen om een cursus te doen.