Heb je besloten te gaan stoppen met je bedrijf? Kies je ervoor om een andere weg in te slaan met je bedrijf? Dan kan het zomaar zijn dat je materieel over hebt. Maar hoe kom je daar dan weer netjes van af? Je wilt er toch nog wel wat op vangen. Natuurlijk kun je je kraan langs de weg zetten met een bordje "mobiele kraan te koop", maar of dat echt werkt, dat is de vraag. Je kunt je mobiele kraan te koop zetten op een speciale website. Een website waar je niet alleen je mobiele kraan te koop kunt zetten, maar ook je heftruc, je cementwagen en al je grote materieel.

Een mobiele kraan te koop zetten is zo geregeld

Het is een kwestie van op de knop rechtsboven aan het scherm klikken en je aanmelden. Dit kost je een vast bedrag per plaatsing of een vast bedrag per maand als je regelmatig een mobiele kraan te koop wilt zetten. Koop jij materieel in en wil je er op een mooie manier nog wat geld aan verdienen? Dan is het online plaatsen van dat materieel echt een goed idee. Het grote voordeel van online adverteren is dat je op deze manier bij iedereen terecht komt die actief op zoek is naar een bepaald apparaat.

Wil je een mobiele kraan kopen?

Dan kun je op dezelfde site terecht. Je kunt selecteren op merk, op toepassing op hefgewicht, noem het maar op. Het is maar net waar jij een mobiele kraan voor nodig hebt. Is het belangrijk voor je dat de kraan zelf naar de klus kan rijden of wil je deze achterop een vrachtwagen vervoeren? Allemaal zaken waar je naar kunt kijken. Daarbij staat er bij iedere kraan hoeveel hoeveel kilometer deze heeft gereden en in veel gevallen staat er ook het aantal gewerkte uren bij. In de meeste gevallen staat de prijs er ook bij. In andere gevallen is de prijs opvraagbaar.

Online werkt zowel voor koop als voor verkoop

Dat hebben we het afgelopen jaar natuurlijk volop gemerkt. We bestelden alles wat we nodig hadden gewoon online. Toch is het net iets anders wanneer het over zo'n grote uitgave als voor een mobiele kraan gaat. Je kunt er dan voor kiezen om online interesse te tonen en online een afspraak te maken voor een bezichtiging. Je wilt immers zeker weten dat de mobiele kraan functioneert zoals jij dat wilt. Het is ook bij verkoop van belang om de potentiële koper de mogelijkheid te geven de mobiele kraan werkend te zien.