Apple is natuurlijk een van de meest populaire merken ter wereld. Maar het is ook een merk dat de mensen verdeeld. Er zijn mensen die absoluut zweren bij Appleproducten en mensen die het helemaal niks vinden. Zelf ben ik altijd een groot fan geweest van Apple producten. Ik heb eigenlijk bijna elke generatie Iphone gehad en ook voor mijn werk gebruik ik een Apple desktop. In dit artikel wil ik bespreken waarom Apple zulke goede producten maakt en waarom ik zelf denk dat Apple de beste optie is.

Beste processor

Sommige technologie fanaten zeggen vaak dat je met bijvoorbeeld een pc betere processors kunt krijgen dan met een Apple desktop. Maar wanneer we kijken naar de Apple telefoons dan zijn dit de telefoons die veruit de beste en snelste processors hebben. Dit betekent dat als je een snelle telefoon zult hebben. Alhoewel de chips van andere telefoons momenteel dichterbij komen zijn ze nog altijd niet zo snel als die van Apple.

Makkelijker in gebruik

De Iphone en ook de andere apparaten van Apple hebben een ontzettend gebruiksvriendelijk besturingssysteem. Alhoewel de apparaten van andere makers meer opties hebben om het besturingssysteem te personaliseren is het fijne van Apple dat het zo simpel en elegant is. Het is dus een ideale telefoon voor mensen die liever niet te ingewikkeld doen en gewoon een mooie telefoon willen. In dat geval is een apple iphone ideaal.

Je krijgt als eerste de nieuwste apps

Zowel Apple als Google Play hebben gigantische app winkels waar je honderdduizenden apps kunt vinden om te downloaden. Maar toch heeft Apple een gigantisch voordeel. Het is namelijk de favoriete winkel waar nieuwe ontwikkelaars hun Apps lanceren. Voor de meeste nieuwe apps zul je dus moeten wachten als je een Android telefoon hebt, terwijl de app al in de Apple winkel beschikbaar is. Soms kun je maanden of zelfs jaren moeten wachten op een zeer populaire app.

Integratie met je computer

Iets waar Apple altijd wereldberoemd om is geweest is de integratie van verschillende apparaten. Het is ontzettend gemakkelijk om de foto’s die je op je telefoon neemt automatisch over te laten zetten op je Apple computer.

De winkels

Het laatste aspect dat we willen bespreken dat Apple zo fantastisch maakt is de winkels. De winkels hebben niet alleen een prachtig design en zijn bijna een uitje op zichzelf, ze zijn ook ontzettend goede plekken om hulp te krijgen wanneer je een probleem hebt met je apparaat.